ONTDEK HIER ONZE HOSPITALITY

WELKOM IN LINT, A GREAT PLACE TO CREATE ENTERTAINMENT!

 

 

Great Media

Wij zijn gevestigd op de mediasite van AED Studios in het landelijke Lint bij Antwerpen, waar wij u graag ontvangen voor uw volgende productie.

Wij streven er naar om uw project in de meest optimale en inspirerende omstandigheden te realiseren. Onze studio is geklimatiseerd en voorzien van alle mogelijke comfort om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor de duur van de opnames kan u gebruik maken van Parking 1 aan de voorzijde van het gebouw of van de Visitorsparking. Er is Free Wifi voorzien in de Great Media studio en de koffie staat klaar!

 

Inkom Backstage & Offices I

Studio Six

De AED site is ook voorzien van een gezellige brasserie/restaurant, waar u terecht kan voor een hapje en een drankje, ontbijt, brunch of lunch, dagschotel of suggestie van de chef. Studio Six wordt uitgebaat door de cateraar van Medialaan: Belgocatering. Studio Six is bovendien een multifunctionele ruimte voor events. Hier kan u ook gewoon gezellig even bijpraten bij een kopje koffie.

Wij kunnen een bezoekje aan Studio 6 warm aanbevelen : het is op de studio van Great Media na onze favoriete plek op de site!

 

De vernieuwde Studio Six by Belgocatering.

 

 

Great Media bevindt zich in Backstage & Offices I.

Parking wordt voorzien op P1 of op de Parking Visitors. Bezoek enkel na afspraak.

 

 

 

 

Bereikbaarheid.

Great Media is gelegen in de Antwerpse zuidrand op amper 10 minuten rijden van de autostrade en is makkelijk bereikbaar.

Auto : Met de auto bent u hier op 20 minuten vanuit Antwerpen en op 30 minuten vanuit Brussel.

Bus : Buslijn 132 Lier-Kontich-Boom

          Buslijn 92 Berchem Station – Kontich/Lint Station

Trein : Er vertrekt twee keer per uur een trein vanuit Antwerpen-Centraal en Brussel die bovendien vlak voor de deur stopt in station Kontich-Lint.

Fiets : Ook de fiets-o-strade komt hier voorbij en leidt u naar Antwerpen en Mechelen.

Back to Top
Stemacteur, voice-over, acteur, zangstem, videomonteur, creative? Laat je horen en zien via talent@greatmedia.be
Holler Box